Vanliga nätmyter om invandrare

Blir så trött på alla dessa fördomar som sprids om invandrare, särskilt på internet. T.ex. att ” Sverige är på väg att bli ett muslimskt land” och ”Invandringen har lett till en våg av kriminalitet”. Därför rekommenderar jag denna hemsida där man har samlat några av de vanligaste myterna och fördomarna och besvarar dem med fakta.

http://www.regeringen.se/sb/d/2279/a/181576

 

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Lästips av evinbaksi. Bokmärk permalänken.

Om evinbaksi

Jag kom till Sverige när jag var 5 år och växte upp i Tensta. Jag utbildade mig till grundskollärare och undervisade i 11 år. Just nu studerar jag till specialpedagog vid Stockholms universitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>